ENDOLET

Erfarne diætister med speciale i vægttab

Vores kliniske diætister hjælper dig med vægttab, sundere vaner og hvordan du bedst laver ændringer i din livsstil.
Få hjælp til et sundt vægttab

Diætist og kostvejledning uden regler og forbud

Vi mener at sundhed er individuelt og at man ikke skal leve efter regler og forbud. Mad skal gerne nydes og spises, og hertil kan der være forskellige formål. Målet kan f.eks. være et ønske om vægttab, men gerne på en realistisk måde og uden restriktive spiseregler.

Det handler ikke bare om at spise sundt

Du har måske brug for viden og personlig kostvejledning omkring maden i dit liv. Ofte vil vi dog have større fokus på vaner og livsstil. Det er vigtigt, at du får hovedet med, når vi taler livsstilsændring og sunde vaner – hoved og mave skal lære at snakke sammen. Her kan vi tilbyde den mest kompetente professionelle hjælp og sundhedsvejledning, da vores diætist har uddannelser og kurser indenfor vaner og sundhed.

Diætistforløb i kombination med medicinsk vægttabsforløb

Du kan supplere et medicinforløb med diætisthjælp. Ved at angribe overvægten fra flere vinkler, øger vi sandsynligheden for succes. Vægttabsmedicin mindsker den fysiologiske sult og øger mætheden, mens diætisten kan arbejde med adfærd, tanker og vaner. Hvis du håber at kunne fastholde et større vægttab uden vedvarende medicinsk behandling, så er disse vaneændringer essentielle. Diætisten kan desuden støtte dig og følge din udvikling i en periode med store forandringer.

Professionel diætist i Aarhus

Skræddersyet kostvejledning fra klinisk diætist

Et diætistforløb hos os bliver altid skræddersyet efter dit behov. Det vil typisk bestå af en opstartskonsultation (60 min) og derefter opfølgende samtaler (25 min).

Der kan være et større behov for kontakt og motivation i starten af forløbet for at øge bevidstheden, samt implementere nye vaner. Med tiden kan intervallerne imellem samtalerne være længere. Det aftaler vi fra gang til gang.

Diætistforløb online eller på klinikken i Aarhus

Vi tilbyder nærværende og resultatskabende forløb i skønne omgivelser i Risskov nær Aarhus. Samtalerne foregår efter dit ønske enten ved fremmøde eller virtuelt via video eller telefon.

 

Vores diætistbehandlinger

  • Vægttab
  • Vægttab (med medicin)
  • Vægtøgning
  • Spiseforstyrrelse
  • Børn og mad
  • Vaneændring
  • Mad og kropsstress
  • Træning
kostvejledning fra klinisk diætist

Få hjælp med vores diætist holdforløb

Med vores virtuelle diætistforløb får du hjælp og støtte til at ændre dine vaner og din livsstil når du har tid til det, hjemme fra din egen stue.

Du får adgang til nem videoplatform, som kan tilgås fra computer og mobil via link (ikke app).

Du kommer på et lukket hold med virtuelle undervisningsgange med råd, vejledning og sparring.

Du får masser af redskaber til at tackle dine daglige udfordringer fx. trøste-/hyggespisning samt sociale arrangementer.

Jane Agergaard, som underviser, støtter og guider dig igennem hele forløbet, er uddannet autoriseret klinisk diætist, vane- og spisecoach. Hun har mange års erfaring inden for vane- og vægtændring

Mød vores diætister

Mette Hjelm, Diætist

Mette er uddannet og autoriseret klinisk diætist. Hun har vejledt mange mennesker til store vægttab, ændring i livsstil og sundere vaner.

Hun arbejder ud fra en tilgang om, at alle mennesker er individuelle og har forskellige behov og ressourcer, som der altid bliver taget udgangspunkt i og forbehold for.

“For mig er der ingen regler og forbud ift. kost, men derimod handler det om at mærke efter, hvad man kan lide samt mængderne hertil. Regler og forbud nedbringer dårlig samvittighed og skam ift. spisning. Jeg er nysgerrig på den enkelte klient, hvad der motiverer og driver. I mine forløb sigter vi efter succesoplevelser, samt dine personlige mål og drømme.”

På sigt vil du få skabt en ny og sundere livsstil, som IKKE er endnu en slankekur. Men derimod en realistisk hverdag med plads til smag og nydelse.

Diætist Mette Hjelm
Diætist i Aarhus, Jane Agergaard

Jane Agergaard, Diætist

Jane Agergaard er uddannet klinisk diætist samt vane- og overspisningscoach. Derudover har hun opkvalificeret sig gennem kurser og mange års erfaring inden for sundhed, livsstil og spisning, og hvad der dertil måtte være.

”Jeg går ikke så meget op i vægt, broccoli og gulerødder, men jeg tager udgangspunkt i dig, som du er og med det, som din hverdag byder dig.

Jeg har fokus på det mentale aspekt ift. tanker, handling og adfærd. Dette med henblik på, at du kan lære at mestre at spise det, der er godt for dig, og på en måde som er god for dig.”

Der er altså tale om realistiske nye vaner og en livsstilsændring, som passer til dig og dit liv, og som derfor er holdbar.

Læs mere om diætist Jane Agergaard

Endolet, Diætist

Tilskud og rabatmuligheder til diætistforløb

Sygeforsikringen ”Danmark”

Medlemmer af sygeforsikringen ”Danmark” kan få op til 2.100 kr årligt i tilskud til diætistforløb. Endolet sørger for indberetning, så pengene nemt kommer retur til dig.

Sundhedsforsikringer

En sundhedsforskning kan i mange tilfælde dække hele diætistforløbet. Bland andet har følgende sundhedsforsikringer diætistaftaler: PFA, Danica, Dansk Sundhedssikring, Gjensidige, Tryg, Codan, Topdanmark mfl.

Medicinforløb

Er du i et medicinsk vægttabsforløb hos Endolet så får du 50% rabat på første diætistkonsultation.

Parforløb

20% rabat per person på alle diætistydelser ved parkonsultationer. For dig og din ægtefælle, kæreste eller andet familie

Endolet, Diætist

Kropsanalyse med fedtprocent

Har du behov eller ønske om at følge din udvikling sort på hvidt, kan du få en kropsanalyse ved en kropsscanning på en Inbody vægt. Her får du mål fedtprocent, muskelmasse, væske og det viscerale fedt (det indre fedt omkring organerne). Dette er en del af forløbet, hvis du gerne vil det.

Vægten laver en ”bioimpedansmåling”, hvor der sendes en lille vekselstrøm igennem kroppen fra 8 forskellige punkter. Herved måles niveauet af elektrisk modstand i kroppen i overensstemmelse med mængden af vand i kroppen og således måles sammensætningen af fedt-, muskel- og knoglevæv.

Inbody oplyser, at ”resultaterne fra målingerne er det mest præcise på dette marked og videnskabelige undersøgelser viser at InBody i 90% af alle tilfælde viser samme resultat som DEXA-scanning, der anses for den mest præcise målemetode i forskningssammenhænge.”

En kropsscanning kan købes uafhængigt af diætistforløb.

Kontakt

Endolet
Rolighedsvej 30
8240 Risskov
CVR: 38932314

Telefon: 69173060
(Mandag - fredag 08:00-11:45)

Mail: mail@endolet.dk

Kan vi hjælpe dig?