ENDOLET

Børn og mad

Endolet er Danmarks mest erfarne medicinske vægttabsklinik og vi hjælper også børn og unge med at få sundere vaner. Vi er landsdækkende med online konsultationer og diætistforløb. Du kan også møde os på klinikken i Aarhus.

“Vægttab og vægtøgning hos børn og unge

God nærende mad samt sunde vaner er særligt vigtigt for børn og unge, da de lærer og udvikler sig hver dag. Hertil ligger der et stort ansvar hos forældrene, da børnene skal støttes og ledes på den rette vej.

Det kan være udfordrende for forældre at være både forældre og ”diætist”, da der flere følelsesmæssige aspekter, hvilke kan påvirke relationen.

Det kræver en særlig tilgang og tillid at arbejde med børn, når det omhandler sunde vaner, vægttab, vægtøgning, kræsenhed, spisevægring og generelt kosten.

Giv dit barn sundere vaner med Endolet

I Endolet har vi en holistisk, blød og individuel tilgang til behandling og vejledning af børn (og voksne). I vores perspektiv er det essentielt at tale vaner, fordele og muligheder, fremfor vægttab og restriktioner.

Samtidig ser vi et særligt vigtigt aspekt i, at børn får lov at være børn sammen med deres venner og familie. Derfor udarbejder vi sammen en personlig og individuel ”plan” med fokuspunkter, som passer til barnets hverdag og præferencer. Punkterne skal støtte og gavne barnet, ikke belære eller være restriktiv. Der skal være motivation og madglæde, hvilket vi lægger stor vægt på, da det er vores erfaring, at det giver positive langvarige resultater.

Sammen sørger vi for, at dit barn får en sundere hverdag uden dårlig samvittighed, men derimod med glæde og energi. Vi ser gerne børnene er med til samtalerne, hvis de er gamle nok til at deltage, og fx indgå i sjove udfordringer og aftaler.

Start med en afklaringssamtale

Der er altid mulighed for en uforpligtende afklaringssamtale med en af vores kliniske diætister. Forløbet kan foregå fysisk i klinikken i Risskov eller virtuelt på video.

Sygeforsikring ”danmark” giver tilskud til diætistbehandling, og nogle sundhedsforsikringer dækker hele forløbet.

Klientudtalelse fra Trustpilot

Har haft min datter i diætistforløb og er meget tilfreds! Yderst professionel behandling, super god til børn, og meget tillidsfuld.
Min datter gør alt hvad Jane siger, og ser frem til konsultationerne hver gang.
Jeg kan til enhver tid anbefale Jane og Endolet til alle. Og at vide hun i princippet må spise alt, bare i andre mængder, har gjort at min datter på intet tidspunkt har synes det har været surt at skulle tabe sig.
Jane har fået min datter til at ændre hendes mindset, og jeg håber det holder fast fremover 🙂

Dato for oplevelse: 29. august 2023

 

 

Kontakt

Endolet
Rolighedsvej 30
8240 Risskov
CVR: 38932314

Telefon: 69173060
(Mandag - fredag 08:00-11:45)

Mail: mail@endolet.dk

Kan vi hjælpe dig?